Nakon pisma sa KCUS-a: Nalaz AMNEZIJA je pogrešan, Alisu konačno treba strpati u zatvor, ja sam bio okidač svega!

Nakon jučerašnjeg saopštenja menadžmenta KCUS-a, tačnije pisma koje su potpisale prof. dr Enra Mehdmedika-Suljić i prof. dr Sebija Izetbegović, a potom reakcija koje su uslijedile od strane advokata potodice Memić, Ifeta Ferageta, te reakcije dr. Kemala Dizdarevića povodom vještačenja o amneziji Alise Mutap, oglasio se i Denis Stojnić

Sarajevski ugostitelj, MMA borac i vijećnik u Gradskom vijeću Grada Sarajeva podigao je nedavno prašinu svojim izjavama u kojima je iznosio imena onih za koje sumnja da su sudjelovali u ubistvu Dženana Memića. U svjetlu događaja koji su se desili posljednjih dana, Stojnić smatra da je upravo on bio “okidač svega” još u novembru prošle godine.

Nakon jučerašnjeg saopštenja menadžmenta KCUS-a, tačnije pisma koje su potpisale prof. dr Enra Mehdmedika-Suljić i prof. dr Sebija Izetbegović, a potom reakcija koje su uslijedile od strane advokata potodice Memić, Ifeta Ferageta, te reakcije dr. Kemala Dizdarevića povodom vještačenja o amneziji Alise Mutap, oglasio se i Denis Stojnić.

-Očito da kantonalni antikorupcioni tim mora da se uključi u sve ovo. Jer od naše policije nema pomoći. Policija i tužilaštvo sve znaju, ali izgleda da ne žele da rade svoj posao kako treba. Jedan Denis Stojnić treba da usmjerava službe ko se treba hapsiti, kao u slučaju ubistva Memića.

Da ja moram da govorim prije četiri mjeseca da se treba Zijo Mutap uhapsiti i drugog stranog doktora angožovati jer je nalaz AMNEZIJA pogrešan… I da Alisu strpaju u zatvor i da konačno ona i Zijo Mutap priznaju ko su još ubice.

A ja sam 28. 11. 2020. bio okidač svega, a imaju ljudi koji su plaćeni za to i sve znaju kako treba da postupe. Sve sam govorio prošle godine – od imena ubica, a i ovih uličnih bandi koje nam grad terorišu, bit će kasno kad nečije dijete strada. Sramota!-poručio je Stojnić u svojoj izjavi.

- Advertisement -

Pročitajte i